ALFAREROS DE ORISSA, Noviembre 2007






3 comentarios:

María Jesús dijo...

Hola Encarna: me ha encantado ver las fotos. Me traen muy buenos recuerdos de los días pasados en el taller de G.Miller. También ver que has hecho buenas piezas; hay algunas realmente interesantes,con un buen balance entre forma y efectos del fuego. Un abrazo.
MªJesús Sarmiento

Unknown dijo...

hola encarna! no se si te acuerdes de mi... nos conocimos en casa de gregory en septiembre del a~o pasado hacia el fin de tu visita. me encuentro yo de nuevo en dinamarca y se me ocurrio buscarte para mandar saludos. te sorprendera saber que teclando "encarna ceramica" en google sale tu blog primero. buenisimas tus fotos! espero que andes bien. saludos y un fuerte abrazo.
Paul

Unknown dijo...

Tot i que ja coneixia algun treball de l'artista ceramista Encarna Soler, veure la galeria de fotos dels "bowls" i, sobretot, com prepara i transforma amb el treball de les seues mans una coca d'argilla en un tassó o bol, que serà cuit en un forn per tal que el foc faça el seu paper continuant amb la faena que li mana l'artista, m'ha semblat meravellós i ha captivat la meua curiositat en un espai de temps on la seua messura ha desaparegut, i una dolçor acompanyada de l'encertada música oriental ha transpirat dintre del meu cos on només els sentits del tacte i l'olfacte s'han sentit òrfes d'aquest plaer exquisit i intens. Alberge l'esperança de que l'olor i el tacte pugen acompanyar la visió de l'obra artística d'Encarna Soler.
També es manifesta i s'aprècia el bon gust de la persona absent que ha realitzat la pàgina web.
A totes les persones que ho han fet possible, la meua enhorabona.

Miquel Pérez